Confiar, en tot servir i estimar!

Foto: OMP

Aquest és el lema del curs. Un lema que ens convida a la llibertat, l’esperança, a viure en plenitud!.  Per a sant Ignasi de Loiola només hi ha una manera per trobar la felicitat: saber-se criatura creada i estimada per Déu. D’aquí que la nostra vida només trobi sentit ple quan hom sap que és creat per amor i per estimar. I així ens podem preguntar “i jo, per a què soc creat? I la nostra comunitat cristiana, per a què ha estat creada?”

Aquest curs volem viure’l en aquesta clau, en anar descobrint de quina manera ens ha portat Déu aquests anys i de quina manera hem d’actualitzar la nostra resposta al seu amor.  De quina manera hem de servir i estimar?

De forma semblant aquest mes d’octubre el Papa ha proposat que sigui un mes missioner extraordinari.  Un mes que ens recorda que som batejats i enviats. Batejat per a què? Enviats a on? Seria bonic que cada membre de la comunitat pogués escriure la història de la seva vida, de la seva vocació, de les seves crides. Escriure el relat de la pròpia vida de la manera com ens hem anat sentit acompanyats per Déu.

Un Déu sempre sorprenent que ens empeny a anar a les fronteres socials i culturals. En aquest sentit us convidem  que anoteu ja a l’agenda la programació dels cursos de Cristianisme i Justícia d’aquest curs.  Uns seminaris que ens parlaran d’alguns dels reptes que té l’Església en l’actualitat.

Voldria afegir, encara, un apunt sobre el moment social i polític que vivim. Venim de setmanes amb molta intensitat emocional. Fora bo que la comunitat, que es sap rica i plural en parers i posicions personals, fos un lloc on tothom es pogués sentir escoltat i acollit.

Comencem el curs pastoral amb aquesta empenta missionera.  Que el nostre viure, la nostra manera d’acollir, fer i ser testimoniïn el Crist viu, senyera d’esperança, d’encontre i reconciliació.

P. Roger Torres

 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal