Truc número 100. Els números rodons es celebren

Els números rodons es celebren i s'han de començar amb un agraïment. Un agraïment que porta noms concrets: Francesc Alamon, Miquel Beaumont, Miquel Mateus i Xavier Garcia. Ells han estat els artífexs que “El Truc” arribi al seu número 100. Moltes gràcies!

Gràcies perquè heu fet amb estima, dedicació i qualitat la tasca d’anunciar la Bona Nova de l’Evangeli de Jesús avui i de compartir la vida i la missió de la Comunitat Cristiana de la Parròquia Sant Ignasi de Loiola.   I gràcies perquè no és fàcil que una publicació comunitària arribi al seu número 100, i menys encara que ho faci amb la qualitat de fons que ho ha fet “El Truc”.

Si resseguim l’hemeroteca del Truc podem percebre com l’equip de comunicació s'ha anat adaptant a les noves eines de comunicació, tot mantenint la fidelitat a l’origen: la mateixa flaire que surt als Fets dels Apòstols, on es descriu la vida de les primeres comunitats. Vida que ens parla d’escolta atenta de la realitat, escolta de la Paraula, ensenyament, pregària, servei i celebració. I vida que porta l’encàrrec de Jesús quan ens diu: "aneu i anuncieu arreu l’alegria de la Bona Nova." Per això vull lloar l’esforç que s’ha fet perquè aquesta publicació, més enllà de preservar la unió dels membres de la comunitat, ens ha ajudat a aprofundir, críticament, la vida que vivim.

Moltes gràcies Cisco, Miquels i Xavi! I endavant al nou equip que pren el relleu: l’Anna Mateus, el Miquel Gràcia i el Xavier Aiguabella.  Teniu per davant la mateixa missió que els vostres predecessors: anunciar la joia de l’Evangeli i explicar la vida de la comunitat, un exercici que demana enginy i creativitat, profunditat i molta constància.  Gràcies, ja per endavant per ajudar-nos a dur la Comunitat al paper, a la xarxa i al cor!

P. Roger Torres
Rector

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal