Voluntaris per guardar infants. Necessitem augmentar el nombre de voluntaris o voluntàries per guardar infants mentre es fa el curs d’alfabetització d’adults. L’horari és els dilluns i els dimecres de 10:00 a 11:30. Venen molts nens amb les seves mares. Estem desbordats.
El pati de la fe. El diumenge dia 14, abans de la missa d’infants, comença “EL PATI DE LA FE”. Un nou espai on poder tenir temps per anar descobrint junts, en familia, la vivència de la fe.
Arrels. 13 de desembre a les 11:30h acte de cloenda a l’edifici transfronterer de l’UdL en un acte de caire més institucional i de reflexió. A les 21h a la parròquia, farem el sopar de germanor; cadascú ha de portar menjar per compartir. La recepció del menjar es farà a partir de les 20h.
Nadal per a tots. A les cartelleres trobareu els cartells amb els aliments que es necessiten i els podreu dipositar, a partir de la propera setmana, a la capsa de fusta que estarà a l’entrada de l’església, gràcies per la vostra col•laboració.

Fòrum general

Estàs intentant accedir a un àrea restringida.


Usuari:
Contrasenya:

Ho sentim molt, però aquesta secció és només per usuaris registrats.

Si pertanys a la Parròquia, et pots registrar de forma gratuïta enviant un correu a: stignasilleida@terra.es indicant nom, cognoms, quina és la teva participació a la parròquia (a guin grup pertanys), un nom d'usuari i la contrasenya per poder accedir al fòrum.