CURS B═BLIC: Aquest any, el curs versarÓ sobre l'Evangeli de Sant Joan. ComenšarÓ el 24 de novembre i tindrÓ lloc tots els dilluns a les 8,30 h. als locals de la parr˛quia de Sant Ignasi. Ja podeu passar per secretaria per inscriure-us.
ARRELS/SANT IGNASI. Durant la setmana del 24 al 30 de novembre es realitzaran els actes de la campanya de les persones sense llar. - El dijous 27: Flashmob a les 12h a la plaša de la Paeria i pregaria dĺadvent solidÓria a les 20:30h a la Parr˛quia. - El dissabte 29 a les 18h a lĺacadŔmia Mariana es representarÓ lĺObra de Teatre OTRA VEZ: CIUDADANOS SIN HOGAR NO! Creada i dirigida pel P. Joan Su˝ol. Entrades a secretaria (5Ç). - El diumenge 30 a la 13h Eucaristia ľ Memorial de les persones sense llar. Us hi esperem!

F˛rum general

EstÓs intentant accedir a un Órea restringida.


Usuari:
Contrasenya:

Ho sentim molt, per˛ aquesta secciˇ Ús nomÚs per usuaris registrats.

Si pertanys a la Parr˛quia, et pots registrar de forma gratu´ta enviant un correu a: stignasilleida@terra.es indicant nom, cognoms, quina Ús la teva participaciˇ a la parr˛quia (a guin grup pertanys), un nom d'usuari i la contrasenya per poder accedir al f˛rum.