Editorial

17 octubre 2017

Escrivim la primera editorial del curs amb molts mans, però amb un mateix esperit d’agraïment.  I és que ja d’entrada, i abans que comenci res, sentim un profund sentiment que volem compartir...

18 novembre 2017

Després d'una lluita prolongada amb la malaltia, el P. Joan Suñol i Bosch ha mort avui, 18 de novembre. Tots tenim a la ment la celebració del relleu del rector que vam viure el passat 29 d'octubre. Tota la Comunitat de Sant Ignasi li va fer una festa de reconeixement de la gran tasca que ha dut a terme durant molts anys continuats a les terres de Lleida. La dedicació a la Parròquia i l'atenció als més pobres, des d'Arrels, són els dos llegats més grans del seu testimoni. "Jesús abans de tot", però sempre mirant-lo a les persones de la vora. Aquest era el Joan: dolç, profètic, exigent i autoexigent, servicial, intel·ligent.

14 novembre 2017

El cap de setmana 4 i 5 de novembre vam fer les parades de venda d'artesania  de El Salvador que, com sabeu, els diners recollits es destinen al projecte de beques per a nois i noies de la comunitat d'Apopa, que acompanya el P. Rafa Sivatte.

El total de diners recollits va ser de 1.285€.

Us informem, també, que hi tornarem a ser el cap de setmana 16-17 de desembre. Pels que no hi vau ser el cap de setmana passat teniu una nova oportunitat.

Gràcies a tots els que heu col·laborat i feu possible que aquest projecte es pugui dur a terme.

6 novembre 2017

El curs 2016-2017 el vam acabar amb un recés d'un dia sencer. Un temps de silenci i pregària per reflexionar sobre la "vocació personal".

Vam iniciar el recés amb la invitació que fa Jesús als seus deixebles segons el text de Mc 6,30-31 "... veniu ara vosaltres sols en un lloc despoblat i reposeu una mica", s'entén que vol dir "... veniu amb mi".

Temps llarg de silenci i pregària per anar descobrint amb Jesús aquella vocació personal que travessa les successives etapes de la vida. Aquella manera única de relacionar-nos amb nosaltres mateixos, amb els altres, amb el món i amb Déu.

31 octubre 2017

El diumenge 29 d'octubre va ser una festa de les importants a la parròquia de Sant Ignasi. El rector Joan Suñol, després de 25 anys al capdavant de la comunitat parroquial de sant Ignasi, passava el relleu al P. Roger Torres.

26 octubre 2017

Tots recordarem com el curs passat celebràrem amb molta il·lusió el 40è aniversari de la Parròquia. Aquest curs, però, tornem a estar d'aniversari, doncs un any després es fundà l'Esplai! #40AnysTenimJa és el lema que ens acompanya durant aquest aniversari tan especial i que vol aplegar tota la gent que d'una manera o altra ha estat vinculada amb l'Esplai, els seus grups i les seves activitats.

22 octubre 2017

Aquesta setmana ha començat per fi el curs de catequesi d’infants, i ho ha fet amb una gran il·lusió. Els infants de primer, amb la il·lusió de ser rebuts per una comunitat i de descobrir tots els racons de la parròquia, que ja serà casa seva a partir d’ara. Els de segon, amb les ganes de retrobar-se amb els amics de l’any passat després de l’estiu i de seguir aprenent a ser una mica com Jesús.

17 octubre 2017

Un cop més, els joves del diferents grups de la Pastoral MAGIS, ens vam reunir per començar plegats l'inici de curs i descobrir de primera mà La Cova, el nou espai compartit amb la Comunitat Xavier. El passat 6 d'octubre, en el nou Espai MAGIS, vam celebrar l'Eucaristia i reflexionar sobre la situació dels grups i com encararem el nou curs. Va ser un moment de trobada i compartir inquietuds i experiències, tot sentint-nos comunitat evangelitzadora i viva, que va acabar amb un sopar de germanor.

16 octubre 2017

El dissabte 16 de setembre de 2017, el Consell Parroquial es reuneix de nou per planificar el curs. En primer lloc, ens recordem i preguem pel P. Suñol, que passa per uns moments delicats de salut. El P. Roger Torres presideix el consell i, com és habitual, després de llegir un fragment de l'evangeli (Lluc, 5,12-19), fem la pregària dels consellers a fi de dur a terme de la millor manera la tasca encomanada en benefici de la comunitat.

14 setembre 2017

Informacions importants relatives a l'inici de la catequesi d'infants. Les inscripcions es realitzaran del 25 de setembre al 6 d'octubre de 18.00 a 20.00 a la mateixa parròquia. Us atendrà una catequista que us explicarà el funcionament de l'activitat així com tot el que cal saber relacionat amb aquesta. És important saber que aquest any només es farà catequesi els dimecres.

Començarà el dimecres 18 d'octubre a les 18.15 fins les 19.15h i el primer dia que hi haurà missa d'infants és el diumenge 22 d'octubre a les 11.30h.

 

2 juliol 2017

La tercera i última xerrada d’EIDES va anar a càrrec deSanti Torres, llicenciat en psicologia, teologia i màster en ciències polítiques. Membre de l’àrea social de CJ i de la Fundació MigraStudium.

 

Pluralitat, acollida i convivència

1 juliol 2017

En aquesta secció del TRUC et proposem que esbrinis el nom del grup que s’amaga darrere de l’entrevista A veure si saps de qui parem avui...

 

1.-Quant de temps fa que us vau constituir com a grup?

30 juny 2017

El el número del mes de maig del TRUC, vam publicar el resum de la xerrada del doctor Teo Mellén sobre la globalització i les seves conseqüències. En el número d’aquest mes seguim presentant els resums de dues xerrades més que es van dur a terme en el curs a EIDES, sota el títol “Canvi d’època, Canvi de rumb?”

D’aquestes dues xerrades, la primera va anar a càrrec de Xavier Casanovas, director del Centre d’Estudis Cristianisme i Justícia i coordinador de la Plataforma per una fiscalitat justa.

 

Desigualtat i fiscalitat.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal