Comença l'Advent a Catequesi

Som a l'Advent. En l'àmbient es respira ganes de Nadal, de regals i de torrons. Els anuncis, els llums nadalencs i el fred ens ho recorden. Ara bé, des del grup de catequesi d'infants creiem que això d'avançar-se massa als esdeveniments no va amb nosaltres, sinó que per davant tenim vora un mes per poder aprofundir justament en el que vindrà per Nadal: el recordatori que Jesús es vol fer present en les nostres vides perquè ens estima.

 

Amb aquesta idea, hem proposat una sèrie de sessions diferents. La primera de totes, coincidint amb la primera setmana d'Advent, va consistir en acabar la trobada setmanal tots els grups junts a l'església. Allí vam llegir la història de la Laia, una noia que s'estimava tant a ella i les coses que tenia que era incapaç d'estimar les realitats dels altres, per sort, el seu mestre li va fer adonar que la vida no va d'acaparar molt, sinó de trobar sentit al que es viu i amb qui es comparteix. 
 
 
Després de llegir aquest conte, vam estar reflexionant sobre aquelles actituds, aquelles maneres de ser que no ens deixaven estimar els altres, les vam escriure i tancar dins una capsa que vam oferir a Jesús amb el propòsit que, amb la seva ajuda, aquest Advent intentarem millorar-les per poder estimar una mica més els altres.
 
 

 

La setmana del pont no tindrem sessió de catequesi, pel que haurem d'esperar dues setmanes per veure quina activitat diferent seguim fent per tal de preparar la vinguda de Jesús!

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal