Des de la catequesi especial

Arriba el dissabte a la tarda. Són les 17. 45h, moment de trobada amb el grup de joves de la Catequesi  Especial. Estona de compartir rialles, somriures, experiències, alegries, penes i tristors acompanyades de COLORS. Tots són benvinguts per la seva bellesa, la seva puresa i junts reflecteixen totes les tonalitats que percep l’ull humà. Aquest és el nostre símbol d’enguany:  ELS COLORS!!!

Cada dissabte, un color ens inspira i un estímul, valor, sentiment o emoció es desencadenen en els nostres cors. Aprenem cançons a la llum de l’evangeli per ser cada dia millors! Fem un recorregut musical i audiovisual per diferents ritmes, èpoques i estils per atendre la diversitat sense perdre el rumb i el camí que ens guia el nostre amic JESÚS.

Així doncs, el color verd representa la natura, la vida, l’alegria o el color gris el fum, la cendra, el dia plujós associat a la contaminació i la tristor. D’altres colors com el vermell els utilitzem per avisar, estar alerta! Ens hem d’aturar! STOP!

Ja ho veieu... TOTS els COLORS ens aporten una lliçó de vida que compartim i vivim tots plegats en el grup dels dissabtes a la tarda. Vols formar part d’aquesta trobada?

 

EQUIP DE CATEQUISTES

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal