El Joan ens ha deixat!

Després d'una lluita prolongada amb la malaltia, el P. Joan Suñol i Bosch ha mort avui, 18 de novembre. Tots tenim a la ment la celebració del relleu del rector que vam viure el passat 29 d'octubre. Tota la Comunitat de Sant Ignasi li va fer una festa de reconeixement de la gran tasca que ha dut a terme durant molts anys continuats a les terres de Lleida. La dedicació a la Parròquia i l'atenció des d'Arrels als més pobres són els dos llegats més grans del seu testimoni.

"Jesús abans de tot", però sempre mirant-lo en les persones de la vora. Aquest era el Joan: dolç, profètic, exigent i autoexigent, servicial, intel·ligent, profund. Una vida de servei del Regne de Déu, que avui tenim més a prop, perquè ell s'hi arremangat. Així ens ho ha ensenyat, a  nosaltres, i així hem fet una comunitat més cohesionada i més autònoma, més compromesa. Com ens deia moltes vegades: "Som la comunitat dels amics de Jesús". I ell ens hi convidava a portar-la al cor.

Una de les imatges que li agradava de recordar-nos, sobretot a la missa d'infants, era la del Petit Príncep, quan explicava el seu secret i deia: "Aquest és el meu secret: només s'hi veu bé amb el cor. L'essencial és invisible als ulls".

Avui se n'ha anat un petit príncep, però ens ha deixat tots aquests regals, que hem d'anar paint i assaborint entre tots.

 

Notícia a la Web dels Jesuïtes de Catalunya

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal