Informació sobre el Consell Pastoral del 14 de març

La segona sessió del Consell Parroquial d'aquest any ha tingut un caràcter més informatiu que no pas decisori. La sessió s'ha iniciat, com és costum, amb la pregària del rector, amb què demana que la inspiració de Déu es faci present en el consell, per tal que ens ajudi a ordenar i recollir allò que passa al nostre entorn.

Els temes tractats han versat, majoritàriament, en revisar l'estat del treball fet per les comissions corresponents als eixos d’atenció d’aquest curs, pel que fa referència a les celebracions (quantitat i qualitat), a l'estudi de l'edifici (prioritats a tenir en compte), a l'eix de l'hospitalitat i de l'acollida, entre d’altres.

També se'ns van comunicar la proposta d'horaris de les celebracions de la Setmana Santa, la informació de les quals es facilitarà i estarà a disposició de tota la comunitat a fi que es pugui participar al màxim possible.

Els representants dels grups al consell també van informar de les seves activitats, però d’entre totes elles, cal destacar la propera activitat de l'Esplai que, amb motiu dels seus 40 anys d'existència, estan organitzant una super trobada/festa que tindrà lloc els dies 5 i 6 de maig a la casa de colònies de la Manreana, on es pretén ajuntar les persones que al llarg d'aquests 40 anys han tingut o encara tenen relació amb l'esplai.

El dissabte 5 de maig hi haurà una xerrada a càrrec de Juanjo Fernández, educador en el lleure, i el diumenge 6 es presentarà la jornada. Acte seguit, els parlaments que serviran per introduir el documental dels 40 anys de l'esplai, després, l’eucaristia i el dinar de germanor. Les inscripcions es poden fer o bé on-line, o bé presencialment a la parròquia, en horari de secretaria.

En aquest consell també es dóna la benvinguda a la Rosa Mayoral, en representació d'Arrels i per acabar el Roger explica tres iniciatives que s'aniran desenvolupant properament i són:

a) Compliance: Consisteix en fer un estudi i recollir dades de totes les obres adherides a la Companyia  de Jesús a fi de determinar quin és el risc de les activitats que s'hi realitzen, per tal de contemplar una sistema de prevenció per evitar riscos.

b) Informació PAL: Al gener es va dur a terme una reunió de la PAL amb tots els membres que en formen part i l'Alexis va convidar els assistents a elaborar una visió conjunta de col·laboració, per exemple que l'espai “La Cova” sigui un espai de referència per als joves, però que a la vegada, en facin ús altres membres de la PAL. També es comunica que les diverses entitats del sector social de Catalunya faran una trobada de voluntaris a Verdú el dia 21 d’abril.

c) Finalment s'informa de la peregrinació del camí de Sant Ignasi que fan 130 Sirians, amb inici a Pamplona. En el seu pas per Lleida, es demana la col·laboració de la comunitat perquè els peregrins es sentint ben acollits i recolzats en les activitats programades. Quan estigui tancada la informació al respecte, es farà extensiva a tota la comunitat.

En el torn obert de paraules, desitgem moltes felicitats al nostre rector, amb motiu del seu aniversari el 15 de març. Per molts anys Roger!!!

Consell Parroquial

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal