Inici de la catequesi d'infants

La parròquia, a poc a poc, comença a agafar el ritme normal de cada curs i des de la catequesi d'infants no ens hem quedat enrere: el dimecres 10 hem començat les nostres sessions.

Primer ens van trobar tots junts a l'església, on ens vam presentar els infants de primer i de segon i l’equip de catequistes.

El pare Roger va explicar que vol dir el lema d’aquest any, “És per a tu!”. Ens ho va relatar des de la història d’un rei que cada dia quan s’aixecava, des del seu castell, veia com la gent s’enfadava, lluitava entre ella, robava i feia tota classe de dolenteries. Un dia, fart de la situació, va agafar el seu cavall i va anar per tots els seus dominis a dir que ell no volia això, sinó que volia que els seus súbdits visquessin en un ambient de pau, misericòrdia i ajuda. Ens va explicar que aquest rei, avui en dia és Jesús, que ens truca i que hem d'estar alerta per respondre i està disponibles al que ell ens demana.

Després van anar cada grup a la seva sala de catequesi i es van presentar més tranquil·lament. Es van explicar com havia anat l'estiu, com havien començat el curs a l'escola... Ja us podeu imaginar els nervis i les ganes de retrobar-se dels infants amb un estiu pel mig. Sens dubte, els dimecres a la tarda tornen les rialles i les corredisses a la Parròquia!

 

David Blanco, catequista

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal