Li responen «Sí» (Mt 13, 44-52)

Senyor, has creat en l’interior de cada persona un tresor per a descobrir. Tenim un mapa amb les indicacions a seguir, però de vegades no el sabem desxifrar, hem oblidat on l’hem guardat  o, simplement els dubtes sobre la seva veracitat ens porten a ignorar-lo.

Senyor, que sapiguem descobrir un tresor en els altres i, humilment, els ajudem a cavar i cavar fins a trobar-lo perquè els ajudi a créixer, a millorar la seva autoestima, la seva vida, a realitzar el somni de Déu per a ells.

Pare, has regalat una perla, com una gota del teu amor, al cor de cada home i totes juntes formen el teu tresor. L’amor que irradia l’orient de cada perla farà resplendir el món, com Tu desitges, per engalanar la vida de totes les persones.

Tu, com el marxant, cerques amatent la perla que ens vas obsequiar i desitges que també nosaltres la trobem i ens unim a Tu en la seva bellesa.

Senyor, desitges aplegar-nos en una xarxa on tots tenim cabuda i quan està ben plena, sense distància de seguretat, Tu ens cuides, ens protegeixes, et sents feliç perquè ets el millor pescador!

Diem «Sí», a deixar-ho tot per cercar el tresor amagat en cadascú i oferir-te’l.

Diem «Sí» a aplegar les nostres perles d’amor perquè esdevinguin la millor de les joies, per la teva glòria.

Diem «Sí» a sentir-nos germans amb tots els homes, amb els que tenim més semblances i amb els que sentim diferents, per treballar incansablement pel Regne i adorar-te.

Diem «Sí» amb confiança plena en Tu com ho va dir Maria i tantes persones al llarg de la història. «Sí» a ser la teva voluntat.

 

 

                                                                                                                 Mercè Almirall

                                                                                         

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal