Matí de recés

El dissabte, 9 de març, de 10 a 13h, vam tenir un matí de recés, amb 60 assistents.

El P. David Guindulain, sj, va proposar una experiència de pregària en silenci estructurada en tres passos: la respiració, les paraules i un text.

Per fer aquesta experiència vam disposar d'una hora i, després d'un petit descans, ens vam trobar en dos grups on vam poder compartir l'experiència de cadascú. Com a alternativa a la trobada en grups es va oferir la possibilitat de compartir l'experiència amb un acompanyant personal.

Finalment vam tenir una estona de pregària conjunta amb el P. David Guindulain amb la que va concloure la jornada.

En acabar es va passar una petita enquesta d'avaluació. Els participants van mostrar la seva satisfacció per l'experiència viscuda. A part de suggeriments diversos es constata la demanda generalitzada de repetir l'experiència.

A continuació us posem el text que es va suggerir per a la pregària personal ja que sempre pot ser útil per a un altre moment de pregària.

 

Senyor,
sóc aquí,
descansant en tu
i gustant internament,
ben atent,
deixant-me ajudar,
ben confiat,
pel que vulguis,
quan vulguis,
com vulguis,
pels altres.

 

Aquest recés es va organitzar a iniciativa del Grup d'Espiritualitat de la Plataforma Apostòlica Local (PAL) Lleida. Aquest grup té com a finalitat promoure l'espiritualitat de les persones en la seva vida diària. També forma part dels objectius del grup oferir acompanyament espiritual individualitzat, per això comptem amb la col·laboració de Mercè Almirall, Gemma Naranjo, Natàlia Méndez, Dorita Español, Carles Escué, Maria Nabal, Imma Garcia, alguns dels quals han fet una formació específica per acompanyar exercicis espirituals de Sant Ignasi.

La propera convocatòria de recés, amb el mateix format, serà el dissabte, 4 de maig. Tots els qui estigueu interessats ja us podeu reservar aquesta data i quan formalitzeu la vostra inscripció podeu manifestar si teniu interès en compartir la vostra experiència personal amb un acompanyant.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal