Resum del Consell Pastoral

El Consell Parroquial enceta l'any 2018 amb la seva sessió del 17 de gener, dia de Sant Antoni Abad, i ho fa amb la pregària habitual tot fent present i un estona d’agraïment pel nostre estimat Joan Suñol sj.

1.-Seguidament es pregunta als consellers la valoració i impressions que han tingut en l'organització i realització dels actes de les Festes de Nadal i de la Setmana de la parròquia.

D’entrada, totes han estat positives i es destaca, sobretot, l'ambient de comunitat viscut tant en la missa del gall com en la celebració d’Advent, però també i més concretament en la portada del pessebre al santuari de Rocallaura, que, aquest any, en relació a altres anys, es va avançar en el calendari ja que es va realitzar el primer cap de setmana de desembre, per tal de donar inici al període d'Advent. En aquesta sortida hi van participar els nens i nenes de l'esplai amb les seves famílies i es van aplegar al voltant d'unes 80 persones. 

Valoren, també, que la missa pels difunts que hi ha hagut a la parròquia al llarg de l'any 2017,  va ser entranyable i càlida

Pel que fa a la missa de l'aniversari de la parròquia, la finalitat era de donar per conclòs el 40è aniversari i fer el tret de sortida pel 41è. Va ser una celebració diferent a la viscuda altres anys, però molt emotiva i on el sentit de comunitat estava molt palès.

2.-Una altra qüestió tractada fou l'estat econòmic de la parròquia. El Paco Urbiola va fer una explicació exhaustiva i aclaridora d'aquest tema, facilitant el resultat dels comptes anuals de l'any 2017. [En l’apartat 7 d’aquest TRUC se’n fa una relació detallada]

3.-També es dugué a terme una revisió de les dades dels grups i dels serveis parroquials a fi d'actualitzar-los i fer més àgil la comunicació. Es demana als responsables dels grups que facilitin la informació per actualizar la relació dels grups i dels seus components.

4.-S'informa que ja s'ha posat en marxa el rellotge de la família i que s'ha iniciat amb nou parelles que es reuneixen un cop al mes, a l'hora de l'esplai. Així, mentre els fills gaudeixen de les seves activitats, els pares poden fer una estona de reflexió i de diàleg amb altres matrimonis.

5.-El consell finalitza fent constar el nostre més sincer agraïment i reconeixement a  la Natàlia Méndez  per tota la tasca que ha realitzar com a directora a Arrels. Tot el Consell li desitja molts encerts i èxits en la nova etapa que inicia a Sant Joan de Déu.

 

M. José Solans
Secretària del Consell

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal