Reunió del consell parroquial (17 de maig de 2017)

Estem en temps Pasqual, temps d’esperança i il·lusió, s’apropa la Pentecosta. És per això que el Consell Parroquial del 15 de maig s’inicia amb una lectura de l’evangeli de Marc 16, 12-20 relatiu a la missió que Jesús encomana als seus deixebles: Anar per tot el món i proclamar la Bona Nova. Continuem amb l’oració del Parenostre per tal que Déu ens il·lumini en la tasca que tenim avui en el Consell i en les decisions que s’acordaran pel bé de la nostra Comunitat.

A continuació i com és habitual es segueix amb l’aprovació de l’acta de la sessió anterior i es passen a tractar els diferents assumptes que consten en l’odre del dia relatius a comentaris i valoracions de les darreres activitats realitzades a la nostra comunitat com són la setmana d’immersió a l’hospitalitat, en la qual es destaca sobretot l’exposició i el testimoni colpidor d’una persona que ha vingut en pastera.

Pel que fa la Setmana Santa i a la jornada intercultural realitzada el dissabte 22 d’abril de 2017, al pati del col·legi Maristes, els actes realitzats es valoren positivament. Es destaca el nombre d’assistents en la jornada intercultural, més d’un centenar, i l’activitat de donar-se a conèixer mitjançant una fotografia que enganxaven al país d’on eren en el mapa mundi que s’havia dibuixat a l’efecte, fou molt positiva i va ajudar a trencar el gel entre els assistents.

Un tema preocupant és el dels refugiats, ja que si bé la majoria de la població pensa que s’han d’acollir, a l’hora de la veritat ningú els vol vivint en un pis al costat de casa seva. La condició de refugiat implica un estatus propi i diferent als dels immigrants que fa temps que són al nostre país.  Atesa la situació en què es troben els refugiats; la Comissió Diocesana d’Acollida al Refugiat (CODIAR) ha iniciat una campanya que va adreçada a totes les parròquies de l’arxiprestat, en relació les 3 fases d’acollida als refugiats i com es duran a terme, les quals tenen un període total màxim de 18 mesos. La nostra parròquia troba favorable apuntar-se a treballar en la línia de la CODIAR.

S’informa que el proper 22 de juny de 2017, a les 20:00h, a la parròquia de Sant Ignasi es farà l’Eucaristia de cloenda del curs de la PAL, a la qual hi som tots convidats. També se’ns comunica que aquest dissabte 20 de maig, una vintena de joves rebran el sagrament de la confirmació. Felicitats per endavant.

Per acabar s’acorda que el proper consell parroquial es realitzarà a les 10:00h del dissabte 16 de setembre.

Ens acomiadem desitjant un BON ESTIU a tothom, i amb una Avemaria donant gràcies a la Mare de Déu per aquesta sessió.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal