Trobada amb el bisbe Salvador

- Li agrada mirar la tele?
- La veritat és que no gaire, ara, m’agrada molt llegir, llegeixo molts llibres! De fet, abans que arribéssiu n’estava llegint un.
- I de quin equip de futbol ets?
- D’un que va venir l’altre dia a jugar aquí. Em van invitar, però no vaig poder anar-hi... sabeu quin era? Va jugar contra el Lleida fa unes setmanes... no? Doncs de l'Alcoiano!
 
Anar a veure el bisbe de Lleida i aconseguir aquesta familiaritat, tot i no haver-lo vist mai, diu molt de la puresa de cor i de cap que tenen els nostres infants de la catequesi de la Primera Comunió. La trobada va tenir lloc el dimecres 11 d’abril al mateix Palau Episcopal que va deixar
bocabadats els infants:
 
- Com és que vius en una casa tan gran? Utilitzes totes les habitacions?
- La veritat és que quan vaig venir aquí a Lleida també em va semblar molt gran aquesta casa. No utilitzo totes les habitacions, n’hi ha que serveixen per trobar-me amb gent com ara vosaltres, amb periodistes... però totes no, n’hi ha moltes!
 
En aquesta trobada vam poder descobrir que el bisbe Salvador, que ens sonava perquè preguem per ell a la Missa Familiar de diumenge a les 11.30, era el “jefe” de tots els capellans (també del pare Roger!) i tot i això és una persona força propera, amb ganes de saber dels infants:
 
- En quina escola aneu? Qui de vosaltres és del Barça?
 
Sens dubte va ser una tarda ben diferent i que ens va servir per veure que a Lleida hi ha molts més capellans que no pas els pares jesuïtes, que el bisbe Salvador va a tot arreu on pot caminant i que la resposta a la pregunta més compromesa que li van fer els infants va ser negativa. Ja us podeu imaginar quina és:
 
- Tens nòvia?
 
Sortides com aquestes ajuden a donar sentit de comunitat cristiana de Lleida als infants i a poder posar cara a tota aquesta gent de qui sovint parlem, però que, si no fos per aquests moments, no en sabríem més que el nom. A l’equip de catequistes ens ha encoratjat a seguir endavant amb aquest tipus d’actvitats fora de la parròquia, per apropar els infants a la realitat del bisbat de Lleida.
 
L’equip de catequistes

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal