catequesi d'infants

Sortida al Monestir de les Carmelites Descalces

El curs escolar s’acaba i les trobades de catequesis també. Els infants de segon ja han celebrat les seves Primeres Comunions i els de primer ja han començat a conèixer una mica més la vida de Jesús i els seus somnis per a tots nosaltres.

Roba més que amiga

Ja és un gest habitual que quan alguna peça de roba no la podem utilizar ni nosaltres ni cap conegut, la fiquem en una bossa i la dipositem en els contenidors rojos (abans taronges) de Troballes. El segon dimecres d’aquest mes els infants de catequesi vam descobrir què es feia amb aquesta roba després que nosaltres ens en desprenguem. Es veu que la nostra roba té molta més vida de la que crèiem! En primer lloc, una empresa d’inserció laboral en gestiona la recollida, tria i neteja.

Inici de la catequesi d'infants

La parròquia, a poc a poc, comença a agafar el ritme normal de cada curs i des de la catequesi d'infants no ens hem quedat enrere: el dimecres 10 hem començat les nostres sessions.

Primer ens van trobar tots junts a l'església, on ens vam presentar els infants de primer i de segon i l’equip de catequistes.

Un mes molt mogut

Habitualment, els mesos de maig a catequesi de primera comunió són sinònim de molta activitat i aquest any no ha estat diferent. Queda poc per acabar el curs i es nota: hem posat ja tota la carn a la graella! Deixeu que us expliquem una mica.

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal