magis lleida

MAG+S, l'expressió del jovent a Sant Ignasi

MAG+S Lleida el compon un grup nombrós de joves que provenen alhora de diferents àmbits i indrets: Esplai St. Ignasi, Esplai La Plaça, Esclat de Songs, Estiu Claver, Grups de Confirmació, Grups MAG+S.

Per aquesta raó, fer un resum del Curs resultaria, en principi, una tasca força extensa, donada les múltiples activitats que ofereixen i realitzen els joves...

Sagrament de la Confirmació a la parròquia de sant Ignasi

El passat dissabte 04 de maig van tenir lloc les Confirmacions 2019 a la nostra Parròquia.

Vuit joves de la comunitat MAG+S Lleida, conjuntament amb un grup del Col·legi Maristes Montserrat, van rebre el Sagrament de la Confirmació. Un compromís a continuar un camí que van iniciar els seus familiars i que, aquell dia, de mans del Sr. Bisbe i davant de tota la Comunitat decidien rebre el do de l’Esperit Sant i fer un pas de maduresa en la seva Fe.

Pasqua Jove 2019: Vine i veuràs

Un grup de joves de MAGIS Lleida ha estat participant de la Pasqua Jove Claver, tota una experiència personal i comunitària per acompanyar Jesús en la seva passió, mort i resurrecció.

Aquesta edició, amb el lema Vine i Veuràs: Lleuger d’equipatge, es convidava a sentir com Déu ens crida cada dia, i a descobrir com donar resposta a aquesta crida, tot seguint a Jesús: anant amb ell per on ell va, menjant amb ell, compartint converses, silencis, camí, vivències, viure amb ell i amb altres que també senten la mateixa intriga.

Convivències de Mag+s Lleida

Aquest cap de setmana, un grup de Mag+s Lleida hem tingut l’oportunitat de caminar, compartir, pregar i celebrar tots plegats!

Ens hem endinsat en una etapa del camí Ignasià, de Montserrat a Manresa, on durant vint-i-cinc quilòmetres, hem aprofundit en la vida de Sant Ignasi de Loiola i en la nostra parròquia.

El sol ens va acompanyar durant tot el cap de setmana, la qual cosa va fer que el viatge es fes una mica pesat, però la companyia de la gent que ens envoltava, ho va fer més portador.

Què és Mag+s?

Què és MAG+S?

Significat etimològic del llatí, "MÉS"... però no és un "MÉS sense més..."
•    "ANAR a MÉS"... aquella dinàmica de no acomodar-se en el que ja coneixem o hem aconseguit, sinó cercar viure amb intensitat i donar el màxim d'un mateix.
•    És un "MÉS ENCARA"... Aquell signe "+", que indica un estil propi de vida, cristià, marcat per la Fe en Jesús.

D'aquesta manera, MAG+S és una proposta actual de vida cristiana des de l’espiritualitat ignasiana per a joves de 16 a 30 anys: Batxillerat, universitaris o professionals.

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal