La bellesa de l’Amor (Mt 11,25-30)

Ahir vaig sortir a fer muntanya, dia d’adoració i agraïment per la bellesa de l’Amor, per haver estat creada perquè Ell expressi la seva bellesa.

Els prats deliciosos motejats de flors variades, en forma i colors, em fan pensar que en cada persona tu, Pare, hi poses la llavor d’una flor única i irrepetible, de la qual en tindràs cura amb paciència perquè al llarg de la vida es vagi obrint i oferint tota la seva esplendor.

Senyor, et demano que en una escolta atenta i una espera acompanyada descobreixi la flor que hi ha en l’interior de cada persona i, contribueixi a fer que l’expressi i la mostri per la seva plenitud.

El coronavirus, de nou, campa incontrolable per la nostra ciutat. S’ha fet fort en els més petits i indefensos; els temporers que malviuen, considerats inferiors són  explotats i omplen els carrers.

En cada un hi ha una flor meravellosa als teus ulls. De nit formen una catifa acolorida i olorosa, que sols Tu coneixes i amorosament l’observes amb satisfacció i goig. Formen un prat florit als pavellons, al carrer, a la casa de fusta, a la Manreana, als hotels... que desitges regalar-nos, però cal tenir el cor receptiu per a rebre’l.

Senyor, que també nosaltres ens embadalim en cada flor i omplim els pulmons de la seva flaira.

Tu has revelat la teva presència amorosa als immigrants, els senzills, i ells senten que la seva vida està a les teves mans i en confien.

Es decideixen a marxar dels seus països a la cerca d’una vida millor, sense por a la mort, al patiment que els espera, a la possibilitat de sentir-se rebutjats o al fracàs. Emprenen el camí amb la certesa que Tu ets amb ells.

En situacions dures, impossibles per a nosaltres, del seu caminar, venen a Tu, cansats i afeixugat,  per a trobar repòs i te’n donen gràcies.

Senyor, desitjo que ser deixeble teu em faci ser una flor en el teu jardí on els immigrants són flors meravelloses i que en comunió amb ells cadascú pugui esclatar en la flor que Tu has creat.

 

                                                                                                                 Mercè Almirall

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal