L'hospitalitat en la catequesi d’infants

Dins de campanya dels jesuïtes que "La nostra casa és el món" hem volgut reflectir als infants de catequesi aquest sentit d'hospitalitat que tenim a casa nostra. Hem volgut fer veure als infants que hi ha molts tipus de gent que demana hospitalitat i que poden venir de molts llocs i per causes diferents.

Així una sessió de catequesi va ser compartir experiències amb persones d'altres països, d'altres continents, d'altres cultures, d'altres nivells socials, d'altres raça, d'altres color, el perquè van haver de venir a casa nostra i perquè van haver de marxar de la seva.

Unes per estudiar i completar la seva formació, altra perquè el marit era de Lleida i volia per la seves filles una millor educació, altra perquè el marit treballava a Lleida i ella va venir per estar amb el seu marit i aquí han tingut els seus fills.

Diferents realitats, però problemes molt semblants: l'enyorança dels pares, la família, el menjar, el temps, la temperatura d'estiu i hivern, el paisatge, l'idioma...

També amb l'alegria d'estar entre nosaltres perquè han pogut complir els seus somnis, i tenen una família, amics...

Gràcies a l’Andree del Liban, Nina de República Dominicana, Zara de Búgaria i Itohan de Nigeria pel vostre testimoni i deixar-nos conèixer una mica més de vosaltres.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal