catequesi d'infants

Comencem un nou curs!

Així és, un any més la catequesi d’infants torna a començar la seva activitat amb alguns canvis.

Pel que fa a aquells infants que ja havien començat un procés de catequesi l’any passat, tots han continuat el camí amb nosaltres i se n’ha afegit de nous. Per això estem molt contents de dir que enguany farem dos grups de segon curs de catequesi que seran acompanyats per la Carme i l’Andrea. A primer es manté un grup acompanyat per l’Anna i el David, amb una colla d’infants d’allò més desitjosos de poder començar aquest camí i conèixer més a Jesús.

Comencem un nou curs!

Així és, un any més la catequesi d’infants torna a començar la seva activitat amb alguns canvis.

Pel que fa aquells infants que ja havien començat un procés de catequesi l’any passat tots han continuat el camí amb nosaltres i se n’han afegit de nous, per això estem molt contents de dir que enguany farem dos grups de segon curs de catequesi que seran acompanyats per la Carme i l’Andrea. A primer es manté un grup acompanyat per l’Anna i el David amb una colla d’infants d’allò més desitjosos de poder començar aquest camí i conèixer més a Jesús.

Sortida al Monestir de les Carmelites Descalces

El curs escolar s’acaba i les trobades de catequesis també. Els infants de segon ja han celebrat les seves Primeres Comunions i els de primer ja han començat a conèixer una mica més la vida de Jesús i els seus somnis per a tots nosaltres.

Roba més que amiga

Ja és un gest habitual que quan alguna peça de roba no la podem utilizar ni nosaltres ni cap conegut, la fiquem en una bossa i la dipositem en els contenidors rojos (abans taronges) de Troballes. El segon dimecres d’aquest mes els infants de catequesi vam descobrir què es feia amb aquesta roba després que nosaltres ens en desprenguem. Es veu que la nostra roba té molta més vida de la que crèiem! En primer lloc, una empresa d’inserció laboral en gestiona la recollida, tria i neteja.

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal