arrels

Voluntariat en temps de COVID

Si no ha quedat dubte d’una cosa, és que l’excepcionalitat del moment ha arribat a tots els racons de les nostres vides. També a Arrels, que ha vist com el seu dia a dia es veia alterat en un dels seus àmbits més importants: la participació activa de les persones voluntàries. Moltes d’elles, al ser població de risc, se’ls ha demanat que es quedin a casa i, a canvi, s’ha fet una crida de persones que no siguin d’aquests col·lectius per donar un cop de mà.

Els valors del Nadal a Arrels Sant Ignasi dissipen la boira

Hem viscut un Nadal amb arbres il·luminats, torrons, Reis mags i regals, entre d’altres moments de goig i felicitat.

Des d’Arrels Sant Ignasi no volem renunciar a aquesta festa de celebració de l’arribada del Salvador, però som conscients que tenim una tasca, de buscar entre la boira (ara colorejada de llums)... que ningú quedi perdut al carrer!

Intentem que aquests valors cristians que tenim, impregnin com una taca d’oli els acompanyaments que fem a les persones que més ho necessiten. Perquè per Sant Ignasi de Loiola, la fe no podia anar separada de la Justícia.

S'acosta el Nadal

S’acosta el Nadal, som a punt d’entrar a l'Advent i en l’ambient es respira aroma de regals, torrons i família. Però no hem d’oblidar que encara no fa un mes, estàvem fent la Campanya per les persones sense llar del 2019, on volíem posar cara a les persones més vulnerables de la societat, els "sense sostre", i deixar d’invisibilitzar-los. Ara us en fem cinc cèntims:

Art, emoció, inclusió

Són dos quarts de set de la tarda. Ja ho tenim tot preparat: obres penjades, cartells enganxats, les gerres amb llimonada casolana ben fresquetes... Sort del Pipi (Galeria Indecor) que ens ha ajudat molt i estem nerviosos. Esperem que comencin a arribar els primers visitants a l'exposició.

Arriba la Tele i els primers curiosos que volen descobrir art amb un llenguatge creatiu, inclusiu i que emociona. No venen per les obres (que també), sinó pel procés que ha portat als artistes fins aquí.

Homeless. El musical social

El musical mostra les dificultats dels que no tenen llar, per apropar l’espectador a una realitat que pot afectar qualquevol persona del nostre entorn.  

L’espectacle és lúdic, amb acròbates, ballarins, actors, música en viu amb cantants i músics.

Un sensesostre que havia estat un músic i cantant famós ajuda a una jove en la seva primera nit al carrer. Per evitar que passi pel mateix que ell ha passat, decideix enfrontar-se a les seves pors.

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal