litúrgia

Tornem a missa!

I de sobte, ens va canviar la vida. No enteníem gran cosa del que estava passant i ni en el pitjor dels somnis imaginàvem el que significava “estat d’alarma”, COVID-19, pandèmia, Coronavirus, confinament, ”distància social”, etc..., però la realitat i les normes ens van deixar el cap de setmana del 13/14 de març d’aquest any 2020, sense ni tant sols la possibilitat de celebrar l’eucaristia.

El canvi d’horari de les eucaristies

Al tornar de les vacances d’aquest estiu, la parròquia ha modificat l’horari de les misses que es celebren els dissabtes i diumenges. En cadascuna d'elles hi ha una participació de la comunitat que respon als perfils, costums i moments de vida de les persones que hi assistim.

Parlem primer del canvi de la missa de diumenge a les 13:00 h que s’ha avançat a les 12:30 h, responent de manera consensuada amb els participants, que van comprendre aquesta proposta, perquè el nou horari els resulta més còmode i facilita gaudir de la festa dominical en família.

Què és i què fa l'equip de litúrgia?

L’equip de litúrgia està al servei de la comunitat i se li encomana la coordinació de les celebracions de la parròquia. Són persones que s'ocupen de les formes amb què expressem la bellesa, el contingut i el sentit de les nostres celebracions comunitàries. 

Per aconseguir-ho hem anat creixent en coneixements i encara ens cal formació sobre el sentit de les diferents parts de les celebracions, per així poder aconseguir la participació de tots.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal