consell parroquial

Consell Parroquial Maig

El Consell Parroquial del mes de maig estava fixat al calendari parroquial per al dia 13, però ateses les circumstàncies excepcionals que vivim, hem considerat oportú celebrar el consell el dia 7 de maig, i l'iniciem amb un record per a aquelles persones que ens han deixat, especialment, el Ramon Fabregat i el Frederic Vilà i Tornos.

A continuació fem una roda d’intervencions per posar-nos al dia de com ens trobem, quin és l’estat d’ànim que tenim davant de tota aquesta situació provocada pel COVID-19 .

Consell parroquial. Març - Abril 2020

Atesa la situació que vivim, amb pocs dies, hem celebrat dos consells parroquials; un d’ordinari el 13 de març i un altre d’extraordinari el dijous dos d’abril.

L’ 11 de març entre altres qüestions es va fer una avaluació de com havia anat la festa d’aniversari de la parròquia. Els membres del Consell coincidim en el fet que la celebració de l’eucaristia fou molt bonica, participativa i amb força assistència, ben al contrari de la festa de la tarda on no hi va haver molta afluència de públic.

Resum del primer Consell Pastoral del 2020

Iniciem el Consell del mes de gener de 2020 amb el record d’una persona excepcional que ha mort el 15 de gener d’enguany, el PARE RIBALTA.

Consell Pastoral de Sant Ignasi

La sessió del Consell Parroquial de 13 de novembre de 2019 va tenir un format més breu atès que   merament fou informativa. Així doncs, en aquest sentit, com és habitual al trobar-nos just un mes  abans de les festes de Nadal se'ns comuniquen totes les activitats a realitzar en aquestes dates tant assenyalades entre les quals cal esmentar la Portada del Pessebre, l'1 de desembre, al monestir de Les Avellanes, activitat organitzada per l'equip de l'esplai i joves de la nostra parròquia.

Consell Pastoral d'inici de curs

El 21 de setembre del 2019, als locals de l’Avda. de Madrid, 7, el Consell Parroquial inicia la primera de les seves sessions d’aquest curs amb un to eminentment de reflexió, revisió i esperit crític constructiu. 

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal