esplai

Estiu, passi el que passi!

Llibreta, bolígraf, panyoleta i sobretot, sobretot, mascareta. Després de setmanes preparant les activitats d’estiu a distància, les monitores de l’Esplai de Sant Ignasi ens estem tornant a trobar presencialment per enllestir les colònies i els campaments. Aquest any, el repte és gran: jugar sense tocar-nos, reunir-nos amb els nostres amics sense abraçar-los i que no se’ns barregi la roba bruta amb la dels companys de tenda o habitació.

No podíem esperar i vam fer #EsplaiACasa

Com a la gran majoria, això del confinament i de quedar-se a casa va ser quelcom que ens va agafar per sorpresa. De fet, els més grans de l’Esplai, el grup de Jovenívols2 i Bidea, estàvem a punt de marxar a una gran trobada de joves de tots els esplais de Catalunya, un cap de setmana de conèixer, divertir-se i viure una gran experiència comunitària. D’un dia per a l’altre, les tardes d’esplai que tant estimem les monitores i monitors, i que ocupen els dissabtes en les nostres agendes, van quedar lliures.

Portada del pessebre a Les Avellanes

Avui, 1 de desembre, a les 10 del matí, la comunitat de Sant Ignasi estava convocada per portar el pessebre al Puig de la Creu, a Les Avellanes. Un pessebre pensat i dissenyat pels infants de l'Esplai.
Hem estat una vuitantena de fidels de la parròquia que han participat d'aquesta excursió.
 
El dia ens ha acompanyat, una mica de boira durant el trajecte de Lleida a Les Avellanes i un explendit sol i cel clar durant la jornada.
 

Creiem en un món millor. Dia Universal dels Drets dels Infants

El 20 de novembre totes les persones que d’alguna manera estem vinculades amb el món dels infants tenim molt a dir i, sobretot, a reivindicar i donar veu als més petits. El 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants i des de l’Esplai i el Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans hem sortit al carrer per fer-nos veure i sentir.

A l’estiu, cap infant ni jove sense colònies!

Any rere any, als volts de l’inici de la primavera, ens fem sentir, anunciant tota la informació relacionada amb les activitats d’estiu que preparem des de l’Esplai. I és que les vacances d’estiu també són un temps per divertir-se, trobar-se amb amics i amigues i seguir educant en el lleure a tants infants i joves que busquen un espai diferent a la rutina. Envoltades de natura i tot formant una petita comunitat, les colònies i els campaments ens acosten per uns dies a aquest lloc bo, que sovint anomenem Regne de Déu.

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal