Estiu, passi el que passi!

Llibreta, bolígraf, panyoleta i sobretot, sobretot, mascareta. Després de setmanes preparant les activitats d’estiu a distància, les monitores de l’Esplai de Sant Ignasi ens estem tornant a trobar presencialment per enllestir les colònies i els campaments. Aquest any, el repte és gran: jugar sense tocar-nos, reunir-nos amb els nostres amics sense abraçar-los i que no se’ns barregi la roba bruta amb la dels companys de tenda o habitació.

Tot i això, ja ho diu l’himne “som els nois de Sant Ignasi i aquí estem passi el que passi”. Passi el que passi, però no de qualsevol manera. Algunes monitores ens hem format en higiene i seguretat, mentre d’altres hem preparat dinàmiques perquè tots ens sentim acompanyats malgrat la separació física. Hem adaptat les activitats per mantenir la distància de seguretat a tota hora i repensat tots els moments del dia per minimitzar els riscos.

Aquests dies no veurem telenotícies alarmistes ni ens passarem les hores fent videoconferències. Connectarem amb la natura i, potser, viurem de nou els millors dies de l’any. Quina sort més gran tenim de poder participar de les activitats d’estiu! Ens veiem amb totes i tots el 18 de juliol!

Marina Casade
Monitora

Grup: 

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal