tercer món

Carta del Manolo Fortuny sobre el coronavirus al Txad

Queridos todos:

Me pongo a escribir sin saber por dónde empezar. Hace tiempo que no comento cosas, pero el dichoso virus que llama a las puertas de este país está suponiendo un revolcón muy grande en todos los aspectos de la vida social, especialmente en las ciudades donde la gente tiene medios para recibir información directa de lo que os ocurre en Europa.

Hospitalitat sobre rodes!

De les moltes iniciatives que estem fent per ajudar els projectes dels nostres missioners, hi ha les rifes de les bicicletes. A banda d’agrair a les persones que les han facilitades, volem informar-vos que, després que quedés sense vendre el darrer número del sorteig, hem decidit donar la bicicleta al projecte social de Caritas d’Alcarràs, en benefici de les persones nouvingudes.  La germana Dolores, jesuïtina, ens va dir que la bicicleta farà bon servei a un noi que buscava la manera de desplaçar-se al seu nou lloc de treball.

Moltes gràcies a totes i tots!

Construyendo Sueños

El P. Rafa de Sivatte aviat serà de nou entre nosaltres , tot just s’acabi el curs a la Universitat Centreamericana. L’equip del Tercer Món ja ha començat a posar la primera parada d’artesania de El Salvador, que per cert, cal donar sincerament les gràcies a tots els que heu col·laborat en el projecte que el Rafa tutela.
La segona parada serà la setmana del  24 i 25 de novembre. Un cop s’hagi recollit la totalitat de les aportacions i el nombre de beques d’estudi que es financen per aquest mitjà, s’informarà de la quantitat recaptada.

Teatre solidari

El divendres, dia 18 de maig, el grup de teatre Talion va representar "La taverna dels còmics", una sèrie de sainets de diversos autors, que ens van fer passar un vespre molt entretingut i divertit.

Una vegada més aquest grup de teatre col·labora en el projecte de beques "Construyendo sueños" del P. Sivatte, destinant l'import de les entrades a  l'esmentat projecte. A més a més, a la mitja part es van rifar cinc lots de productes gastronòmics aportats desinteressadament per diverses persones.

Trobada del grup d’Hospitalitat

El diumenge dia 24 de febrer per la tarda ens vam trobat el grup d’hospitalitat de la parròquia amb les persones subsaharianes que estem acompanyant. L’assistènciava ser molt bona i el berenar (coca i xocolata) ben animat. Van compartir les coses que els havien succeït des de la darrera trobada i els nens van jugar entre riures i cridòria. Van ser unes hores plenes d’alegria.

Pàgines

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal