Agraïment de les famílies de la catequesi d'infants

Un curs més la catequesi d'infants conclou la seva etapa amb les Primeres Comunions dels infants que han seguit els dos anys de procés i, en tot cas, amb el pas de primer a segon. Un bon resum del que ha estat l'experiència d'alguns infants i familiars al llarg d'aquests dos anys és l'agraïment que es va fer en una d'aquestes Primeres Comunions que volem compartir amb vosaltres perquè ens sembla que pot ser font d'inspiració en la pròpia trobada amb Déu i rebre una empemta humana a la nostra tasca de construcció del Regne.

"Estimats fills i filles,

Escolteu la meva veu, però qui us parla són els cors dels vostres pares.

Avui és un dia, gran i feliç. Farem moltes fotos, que ens permetran recordar els moments, molts moments, però nosaltres volem que recordeu aquest dia, no només des de les imatges, sinó també des del cor, com una parada de reflexió, en aquest camí, que és la nostra vida.

A mesura que aneu creixent, aneu essent conscients de l’estima que us tenim els pares, del valuós que és ser estimat, però també, de l’important que és estimar als altres.

Déu, sempre està amb nosaltres, des de que naixem. Avui heu fet la comunió, i més que mai, heu de ser conscients que sempre us acompanyarà, surtin les coses, com volem o no surtin, estem tristos o contents, faci sol o plogui...

I en aquest camí, que tots hem de fer, amb Ell com a company, entregueu, als altres el millor de vosaltres mateixos, una rialla, una abraçada, un cop de ma... al final esteu entregant trocets d’aquest amor que Déu incondicionalment, ens dóna.

Nosaltres, sempre estem aquí, per fer-vos costat. Viviu amb amor i transmeteu-lo amb qui us relacioneu, com nosaltres, us ho transmetem a vosaltres.  

Així que, quina millor ocasió que avui per donar gracies a Déu, per tot el que ens ha donat i ens dóna, que és molt, per compartir aquests últims temps amb persones tan grans d’esperit com les catequistes que heu tingut aquests dos anys i les altres que formen l'equip, que us han marcat les línies precises i sobretot generoses, del camí que heu de recórrer.

I en definitiva, per adreçar-nos a vosaltres, en un dia tan meravellós com avui, per dir-vos que us estimen, com Ell us estima. "

Seguim treballant ara ja de cara el curs vinent amb l'energia i la joia que ens ofereix aquest amor del Pare.

 

Equip de catequesi

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal