Avui es compleix Lc 4,21-30

 

“L’Esperit del Senyor reposa sobre meu”; escoltem aquestes paraules que el Pare ens diu a cadascun de nosaltres. Ens va formar i va posar el seu Esperit en el nucli de cada cèl·lula, el seu segell, la seva empremta ens fa únics als seus ulls, meravellosos i estimats

“Avui es compleix”; continua ungint-nos, creant-nos, donant vida a totes les coses, perquè fem present el seu Regne.

Parlar pels que no tenen veu, ningú els escolta i el seu prec es perd sense rebre resposta. Sols el Pare coneix les seves paraules abans de ser pronunciades.

Portar la llum als qui viuen una vida de foscor, perquè puguin descobrir la claror que tenen en el seu interior i els ajudi a deixar-se emocionar pels colors de l’albada.

Alliberar de les cadenes que immobilitzen tantes persones a la misèria, al patiment, que no els permeten realitzar-se com a persones i tenir una vida digna.

Acompanyar als que estan sols, tristos, exclosos... acollir Jesús en cadascun d’ells amb estimació i ajudar-los a expressar els dons que han rebut.

Compartir amb els pobres, partir-nos i repartir-nos per mantenir l’harmonia amb què ens vas crear.

Ungits, tots, una gran diversitat de races, creences, cultures, posició social en el món, possibilitats en la vida, feines, a tots! El Regne necessita l’aportació personal i singular de tots per donar-li color, estructura, tonalitat... sempre amb les mans del terrissaire que no es cansa de modelar el fang.

Ens ho diu a tots, però de vegades creiem que sols els millors, els de més èxit, poder, estatus... són els escollits i beneits i menyspreem els germans petits, els que tenim més a prop,  sense donar-los l’oportunitat de manifestar la seva riquesa interior.

Senyor, gràcies per tant d’amor creador, que l’Esperit amb què ens has ungit inspiri la nostra vida a ser la teva voluntat i que et sapiguem descobrir en totes les persones per a treballar plegats pel Regne.

                                       

                                                                                                                                                                                         Diumenge 30 de gener 2022

                                                                                                                                                                                                               Mercè Almirall                                                                         

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal