El Senyor és l’únic! Mc 12,28b-34

El nostre Déu, l’únic, l’origen de la nostra existència, creats i recreats cada dia perquè sentim i gustem el seu amor per nosaltres, per la vida, per tot. El seu desig en portar-nos a l’existència és que participem de la joia del seu amor ja des d’ara, El Senyor, és l’únic en desprendre’s del seu amor, la seva essència, per fer-lo present i palpable cada dia de la nostra vida.

Estimar-te a Tu com a mostra d’agraïment per tant d’amor rebut, mínimament correspost des de la nostra capacitat humana.

Estimar-te amb tot el cor que vas modelar per a contreure’s des de la primera divisió cel·lular, on Tu ja hi eres, fins a la fi de la nostra existència. Bategar per impulsar una alenada de vida a tot el nostre ésser. Cada batec, que Tu generes i controles amorosament, esdevé la nostra joia, la lloança i l’agraïment vers Tu.

Fem que tota la vida sigui un encadenat de batecs amorosos al Senyor!

Estimar-te amb tota l’ànima, des de la profunditat on ens habites, on fas estada i que vas engrandint dia a dia, si et deixem espai per a fer-ho. Estimar-te amb el teu amor que, com una flama, esdevé la claror que ens atreu a Tu.

Estimar-te amb tots els pensaments, que són el reflex de la llibertat amb què ens has creat, que se succeeixen dia i nit, sense aturar-se mai, fins que el cervell, la víscera més noble, deixa de funcionar. En cada pensament Tu hi participes, els coneixes, els acompanyes, els respectes, els aculls...

Estimar-te des de l’espontaneïtat i la profunditat del fet de pensar.

Estimar-te amb totes les forces, que procedeixen de Tu, perquè amb les capacitats rebudes, a través dels nostres actes, puguis anar construint el teu Regne per a la teva glòria i la nostra plenitud.

Senyor, que la nostra vida sigui receptacle pel teu amor al qual deixem fluir per retornar-te’l en els germans.

 

                                                                                       Diumenge 31 d’octubre de 2021

                                                                                                                    Mercè Almirall                                                                      

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal