Final de trimestre de catequesi

Aquest Advent ha sigut d'allò més extrany pel grup de catequesi d'infants, ja us vam explicar anteriorment que aquest any el calendari no s'ha aliat amb nosaltres i hem tingut pocs dies de sessió de catequesi. Tot i això, ens vam fer la proposta que aquest Advent havia de ser diferent i per aquest motiu vam decidir implicar infants i famílies (i rector!) per aconseguir-ho.

L'últim dia de catequesi vam desafiar el fred i la boira i vam visitar les exposicions de diorames que hi ha al Peu del Romeu. Allí vam descobrir diorames que canviaven l'escena que representaven, diorames dins de tota mena d'electrodomèstics (de pantalles d'ordenador, dins de microones que només es veien si es ficava l'aparell en marxa i, fins i tot, un diorama dins d'una bombeta!), també vam descobrir els més petits de tota Espanya, que estaven fets amb molta habilitat dins la closca d'una nou i d'una avellana! A més, vam conèixer persones que s'hi dediquen com a vocació, de fet, un senyor portava mitja vida construint-ne i la col·lecció que van fer amb la seva dona és de més de 30 escenes de la vida de Jesús! 

 

I, seguint amb la dinàmica de preparar l'Advent per dins i per fora, es va proposar un concurs de fotografies de pessebres a les famílies dels infants que fan primer curs de catequesi; la foto guanyadora serviria per felicitar el Nadal a totes les famílies. Ara bé, tant la participació com el resultat va ser molt més que satisfactori i l'equip de catequistes va ser incapaç de triar-ne només una. Així doncs vam fer el montatge que trobareu a continuació i que aprofitem per desitjar-vos un Bon Nadal a tota la comunitat parroquial.

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal