Primera setmana de catequesi d'infants

Aquesta setmana ha començat per fi el curs de catequesi d’infants, i ho ha fet amb una gran il·lusió. Els infants de primer, amb la il·lusió de ser rebuts per una comunitat i de descobrir tots els racons de la parròquia, que ja serà casa seva a partir d’ara. Els de segon, amb les ganes de retrobar-se amb els amics de l’any passat després de l’estiu i de seguir aprenent a ser una mica com Jesús.

A més a més, també hi ha hagut una novetat màgica! El pare Roger ens ha confessat que a casa seva hi ha un tresor, la Caixa del Sobretot, que té el poder de fer aparèixer allò que es vulgui sempre i quan s’utilitzi primer la fórmula “Sobretot, Sobretot, Sobretot...”. A la primera missa d’infants ja hem pogut veure la màgia d’aquesta caixa, perquè el pare Roger l’ha portada i ha fet aparèixer els mocadors i les agulles pels infants de primer curs i les creus pels de segon curs. A més, també ens ha donat els llibres que utilitzarem en les nostres sessions de catequesi.

Ara bé, el principal missatge d’aquesta setmana és que per poder-nos semblar una mica més a Jesús, el més important que li hem de demanar a la Caixa del Sobretot és “Sobretot, Sobretot, Sobretot... GRÀCIES!”

Contacta

Parròquia Sant Ignasi de Loiola de Lleida

Plaça Espanya 4, 25002 LLEIDA

973 271099

secretaria@stignasi-lleida.org

Web propietat de la Parròquia Sant Ignasi de Lleida © Tots els drets reservats

Avís legal